Uitbetaling update en datum waar we zijn.

Oplossing

Helaas door de achter stand wordt maar € 6,25 uitbetaald op 5euromail de rest wordt terug gestort in je account.
Let op als je uitbetaald bent krijg je een mail met het hele bedrag dus niet met die € 6,25, dan weet je dat.

Waarom lopen we zo achter met uitbetaling.

Nou we hebben vroeger meer vergoeding gegeven voor mails en linkspellen dan dat er binnen kwam.
Dit had te maken dat andere site ook deze vergoedingen gaven.Ook hebben we veel geld misgelopen van andere gpt site, die gestopt zijn, helaas was dit ook een hele grote schade post.
Voor dat we echt begonnen hadden we een hoge buffer deze is helemaal opgesnoept door uitbetalingen.
Natuurlijk is het grote probleem dat bijna niemand meer iets koopt via onze site, dat zijn namelijk heel belangrijke inkomsten.
Dus mocht je ergens iets willen kopen vraag gerust of wij cashback ervoor geven.

Hoe verder.

Nou we willen gewoon door gaan en als er geld binnen komt betalen we het gewoon uit aan de eerst volgende die wacht.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Artikel details
Artikel ID: 2
Categorie: 5euroweb
Datum toegevoegd: 2015-07-28 11:11:35
Aantal bekeken: 9333
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 2.9/5.0 (376)

« Ga terug