Als inloggen niet lukt doe dit eens.

Oplossing

Cookies verwijderen in Internet Explorer

Ga naar het menu Extra > Internetopties > tab Algemeen. Klik onder Browsegeschiedenis op Verwijderen.
Wil je niet alles verwijderen? Vink dan in ieder geval Cookies aan en klik op Verwijderen.

Cookies verwijderen in Firefox

Klik op het blokje met 3 streepjes rechtsboven, klik op Opties en selecteer Individuele cookies verwijderen.
Klik op 'Alle cookies verwijderen'.

Cookies verwijderen in Chrome

Klik op het blokje met 3 streepjes, rechtsbovenin. Klik op Geschiedenis > Browsegeschiedenis wissen. Klik onder Privacy op Browsegegevens wissen.
Zorg in ieder geval dat je Cookies en andere siteplugingegevens aanvinkt bij het verwijderen.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Artikel details
Artikel ID: 9
Categorie: Knowledgebase
Datum toegevoegd: 2020-02-23 10:57:56
Aantal bekeken: 310
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 1.0/5.0 (1)

« Ga terug